ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Bus Design Center

V unikátním prostoru Bus Design Center ve Vysokém Mýtě si zákazníci mohou sami vyzkoušet ovládací prvky autobusu a jejich rozmístění, prohlédnout a vybrat interiérové materiály a sestavit si tak autobus na míru.

Péče o zákazníka je pro nás vždy na prvním místě.

Osobní zkušenost je nedocenitelná, a proto jsme v roce 2015 ve Vysokém Mýtě otevřeli Bus Design Centrum, které zákazníkům poskytuje přímý kontakt s našimi autobusy a lidmi, kteří je již po generace tvoří.

V prostoru vysokomýtského Bus Design Centra jsou vystaveny makety částí autobusů a technických řešení či interiérové prvky, jako jsou sedadla a jejich čalounění. Zákazníci tak mají na jediném místě k dispozici nákresy a vizualizace, mohou se dotknout konkrétních materiálů a provedení, vyzkoušet si jednotlivé prvky a upravit jejich rozmístění.

Autobusy jsou velmi komplexní výrobky, možných kombinací prvků a jednotlivých materiálů na výbavu interiéru jsou stovky a může být problém se v nich zorientovat. Díky Bus Design Centru je možné zákazníkům maximálně vyjít vstříc a na místě vysvětlit výhody nabízených řešení. Také pro samotného výrobce je výhodné znát co nejdříve kompletní specifikaci, neboť to mimo jiné umožňuje dokonale připravit proces výroby ve spolupráci s dodavateli.

 

Bus Design Centrum je jako živý katalog. Jeho hlavním cílem je přirozená, pohodlná a spolehlivá podpora při výběru a tvorbě definice našich autobusů do posledních detailů.

Vše na jednom místě, nové moderní materiály, funkční miliony km, vyzkoušená i nová moderní technická řešení. Díky důmyslně promyšlenému vzájemně komunikujícímu systému fyzických vzorků a virtuálních nástrojů se objednávka autobusu IVECO stává efektivní prací a zároveň příjemnou zábavou.

Zákazník, který odjíždí, musí být plně přesvědčen, že udělal skvělý výběr a dostal vše, co očekával. Odjíždí s materiály, které shrnují jeho objednávku tak, aby ji mohl dále prezentovat svým kolegům.