ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Prodej a servis

Zůstat v bezpečí po celý rok znamená mít plnou kontrolu nad svým vozidlem! Vidět a být viděn ostatními řidiči a chránit všechny na palubě.

Poprodejní služby a servis

Vysoký výkon, komfort a bezpečnost řidiče i cestujících spolu s udržitelnou mobilitou jsou zaručeny pouze při správné údržbě vozu a při výhradním používání originálních dílů IVECO. Výběrem značky IVECO BUS jste si zvolili kvalitní služby pro Vás a Vaše podnikání.

Technici prodejců IVECO BUS jsou díky bezkonkurenčním zkušenostem a odborným znalostem získaným každodenní prací s vozidly IVECO vždy připraveni postarat se o Váš vůz. Jen oni jsou schopni proniknout do samotné podstaty problému a ušetřit Vám čas a peníze. Pracují se stejnými diagnostickými přístroji IVECO, jaké se používají při testování vozidel. Díky Teleservisu a službě E.A.S.Y. lze provádět asistenční operace na dálku s absolutní efektivitou.

IVECO GENUINE PARTS jsou výsledkem pečlivého výběru materiálů a dodavatelů, ale také přísného testování produktů se zvláštní pozorností věnovanou dílům souvisejícím s bezpečností vozu a jeho cestujících. IVECO navíc nabízí široký výběr renovovaných motorů, převodovek a komponentů, které představují schůdnou alternativu snižování nákladů na údržbu a omezení dopadu na životní prostředí se stejnou úrovní výkonu.

 

Lokalizátor - Prodej a servis IVECO BUS

 

Vždy připraveni, vždy po Vašem boku. Ať jste kdekoli.

Non-stop asistenční služba IVECO BUS fungující 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Stačí jednoduše zavolat a IVECO BUS Vám již pomůže vyřešit Váš problém. Vytočte bezplatné telefonní číslo.

 

Výrobky s ukončenou životností

Použité výrobky nakoupené od společnosti Iveco Czech Republic, a. s. je možné odevzdávat ke zpětnému odběru bez nároku na úplatu.

Více informací o bezplatném zpětném odběru výrobků

Zpětný odběr autovraků
Zpětný odběr pneumatik